Het verhaal van Thijs bezorgt

Uw persoonlijke bezorger van lokale, verse en lekkere produkten.

Mijn Missie & Visie:

 • Thijs levert bij u aan huis uit een -deels wisselend- assortiment smaakvolle polder-produkten in pakketvorm. Deze polder-produkten dienen ter ondersteuning van enkele lekkere maaltijden die, direct vanuit de regio, als heerlijke gerechten op uw keukentafel terecht zullen komen. 

 • Het door Thijs samengestelde polder-pakket bevat lokale aardappelen, groenten en fruit, maar bijvoorbeeld ook een variatie aan zuivel, bieren, jam, honing, fruitsap, sauzen, soepen, biologische eieren en meer uit de regio.

 • Door het lokale karakter van de inhoud van het polder-pakket beweegt deze voor u met de seizoenen mee.

 

 • Mede daarom is besloten de actieradius te beperken tot een straal van vijftien kilometer vanaf museum de Broekerveiling in Broek op Langedijk. GeoHack – Broek op Langedijk
  • Daardoor vallen onder andere Heiloo en Alkmaar, Opmeer, Winkel en Schagen, net als de Goorn, Bergen en Schoorl hier nog binnen. Ook zijn de volgende plaatsen beschikbaar sinds de uitbreiding van het bezorggebied: Schagerbrug, Kolhorn, Aartswoud, Abbekerk, Wognum, Nibbixwoud, Hoorn, Egmond-Binnen (en -aan zee), Petten en Sint Maartenszee. Zodoende kan men daar dus ook succesvol toegang tot m’n bezorgdienst vinden. 

  Het doel

  • Thijs bewijst u graag dat er buiten de supermarkt om veel lekker en gezond lokaal voedsel te vinden is, naast veel andere speciale streeksprodukten om van te smullen. En daar wil ik u natuurlijk van mee laten genieten!

  • Thijs werkt eraan om – door u met verschillende plaatselijke boeren, telers en andere vaklieden te verbinden- een positieve bijdrage te leveren aan het voedsellandschap van de Noord-Hollandse polders.

  • Thijs streeft ernaar om dit op een zo lokale en duurzaam mogelijke manier uit te voeren, en daarmee zijn bijdrage aan de toekomstbestendigheid van onze leefomgeving te vergroten.

  Wie is Thijs? Even voorstellen:

  Ik ben Thijs Ligthart, in ’81 geboren als eerste van vier kinderen uit een Westfries tuindersgezin. In het dorp ’t Veld teelde mijn vader toen aardapppelen, uien en kool op de kleigrond achter ons huis.
   
  Mijn jeugdjaren bracht ik daar al spelende, lerende en werkende in de omgeving door totdat Amsterdam riep voor verdere educatie. In die jaren was ik -naast in de schoolbanken- ook vaak actief als all-rounder in de horeca. 

   

  Vervolgens voerde ik tien jaar lang verschillende ondersteunende diensten uit in ’n kantooromgeving, en woonde voor mijn werk tussentijds drie jaar lang in Zuid-Afrika en Spanje. 
   
  Maar na terugkomst in Nederland ben ik me volledig op de productie, verwerking en distributie van kaas gaan richten, voordat ik eind 2021 definitief de knoop doorhakte om m’n eigen eenmanszaak te beginnen.   
  Omdat ik altijd al verzot ben geweest op lekker eten en interesse heb gehad in de kookkunst in het algemeen -en lokale voedselculturen in het bijzonder- was de geboorte van Thijs bezorgt: Polder-produkten dus ook erg voor de hand liggend.
  In ’t bedrijfsconcept staat de wisselwerking tussen natuur en cultuur centraal. Zo kan ik op mijn eigen manier bijdragen aan waar onze regio als ‘koolschuur van Europa’ bekend om staat: lekkere, lokale polder-produkten. 
   
  Daarom werk ik erg graag en vol enthousiasme in samenwerking met m’n leveranciers aan onze toekomst.

  In de resterende tijd ben ik vaak bezig met het lezen van een goed boek, maar geniet ook van andere kunstvormen, van huisdieren en lange wandelingen. En niet te vergeten: met genieten van lekker eten!

  Ontdek direct de lokale producten in jouw pakket

  Bekijk producten